Nedato Bewaarcoach opgeleverd

Geschreven door AppsforAgri
Categorie: Nieuws
Geschreven: 23 oktober 2017
Hits: 1.165 views

De Nedato Bewaarcoach App is een hulpmiddel bij het drogen, koelen en bewaren van aardappelen. De Bewaarcoach App haalt automatisch de weersgegevens op dicht bij u in de buurt. U stelt zelf de temperatuur en vochtigheidstoestand van uw product in. De Bewaarcoach rekent dan zelf uit of u in deze actuele omstandigheden kunt drogen, koelen of bewaren. Deze Bewaarcoach is geen bewaarcomputer, maar een hulpmiddel. De Bewaarcoach is bedoeld om actief met de bewaring van aardappelen bezig te zijn en eventueel vragen te stellen aan adviseurs als u een advies niet begrijpt of een andere mening heeft.

Drogen
Adviezen om te drogen worden per uur voor de komende 24 uur gegeven. Met een groene duim omhoog of een rode duim omlaag kunt u per uur het advies bekijken. Ook adviezen om intern te draaien en/of een kachel te gebruiken worden gegeven. Vaak staat een kleine toelichting waarom er niet gedroogd kan worden.

Koelen
Adviezen om te koelen worden per 3 uur voor de komende 5 dagen gegeven. Met een groene duim omhoog of een rode duim omlaag kunt u per 3 uur het advies bekijken.

Bewaren
Bij de adviezen om te bewaren worden vooral regelmatig tekstuele tips gegeven om te controleren.

De app is gratis te downloaden

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nedato.bewaarcoach

Apple: https://itunes.apple.com/us/app/nedato-bewaarcoach/id1162049534?l=nl&ls=1&mt=8