iCrop

Het platform voor interactief contact tussen teeltadviseur en teler

Lees meer

Teeltadvies en teeltinformatie

iCrop is dé interactieve oplossing voor agribusiness ondernemingen die een sprong voorwaarts willen maken in digitale dienstverlening. iCrop is een software pakket dat een veilige online omgeving aanbiedt voor het uitwisselen van informatie, adviezen en bezoeken. Digitale advisering leidt tot een betere relatie, minder fouten en hogere opbrengsten. iCrop is een Saas (software-as-a-service) oplossing die uniek voor uw organisatie wordt geïmplementeerd.

Adviesorganisatie

Landbouwcoöperatie & distributeur

Teeltbedrijven

Beheer uw teelt van A-Z

Afnemers

Uw track&trace 100% op orde

Online teeltadvies

Precisielandbouw, nieuwe wetgeving en hoge verwachtingen van uw klanten vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van communicatie, informatie en het delen van data. iCrop brengt de teeltadviseur en teler samen in een unieke online omgeving die volledig in uw huisstijl is opgezet. 

Teeltadvies in timeline

iCrop is dé interactieve software oplossing voor agribusiness ondernemingen die een sprong voorwaarts willen maken in digitale informatie en toepassingen. iCrop biedt een online platform wat uniek per organisatie wordt geïmplementeerd. Door gebruik te maken van standaard functionaliteiten en het bieden van maatwerk modules biedt iCrop voor ieder bedrijf een betaalbare oplossing.

De unieke mogelijkheden van iCrop

Voor bedrijven die dagelijks bezig zijn met teeladvies

TeeltTijdlijn

De teeltadviseur en teler werken samen op de TeeltTijdlijn. Hierop staan de teeltadviezen, perceelsbezoeken, foto's en taken.

TeeltRecepten

Alle teelthandelingen voor de teelt gereed zetten voor uw telers. De teeltrecepten kunnen dynamisch worden aangepast op basis van perceelsbezoeken of gewasgroei modellen.

TeeltChat

Snel en eenvoudig berichten versturen naar telers en adviseurs. 

TeeltGEO

Creeër bouwplannen met iCrop GEO-module. De GEO-module stelt u in staat om beelden van drones, satellieten of andere sensoren te interpreteren en visualiseren.

Apps

Voeg apps toe en (her)gebruik de teeltdata in andere applicaties. Delen teeltgegevens met uw BMS, Beregeningsadvies of ziektedruk-applicatie.

TeeltAlerts

Dagelijkse berichten over teelt-activiteiten en ziektedruk.

iCrop

  • Geef uw bedrijf een innovatieve boost
  • Help uw klant realtime
  • Betere service maakt tevreden klanten
  • Verbeter uw verkoopkansen

Wij werken aan producten voor

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons!