iCrop

Het platform voor interactief contact tussen teeltadviseur en teler

Lees meer

Deel advies, kennis en ervaring met elkaar

iCrop is dé interactieve software oplossing voor agribusiness ondernemingen die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van communicatie, informatie en het delen van data. De regelgeving wordt complexer en tegelijkertijd moet de teler zijn registratie op orde hebben. Met iCrop handelt adviseur en teler binnen de richtlijnen. Digitale advisering leidt tot een betere relatie, minder fouten en hogere opbrengsten. Voor iedere onderneming een betaalbare oplossing die teeltadviseur en teler samenbrengt.

Meer informatie over iCrop kunt u vinden op www.iCrop.nl 

'Uniek voor uw organisatie'

iCrop wordt uniek voor uw organisatie ingericht, waarbij uw wensen centraal staan. Teeltregistratie en adviseren wordt eenvoudiger met iCrop. Met een duidelijk overzicht van al uw adviezen en gewasdata verbeterd u de werkzaamheden.

Registratie is immers de sleutel tot precisielandbouw!

Maakt uw al gebruik van iCrop?

 

 

De unieke mogelijkheden van iCrop

Meer informatie over iCrop kunt u vinden op www.iCrop.nl 

Verzamel en deel teeltinformatie

Met iCrop kunt u eenvoudig teeltinformatie verzamelen en delen. Met het verzamelen van teeltinformatie kan de teelt worden geanalyseerd, waardoor de adviezen worden geoptimaliseerd!

Handel binnen de richtlijnen

Met iCrop voldoet u en uw teler altijd aan de wettelijke eisen van de overheid, afnemers of andere partijen. Bespaar tijd als adviseur met iCrop.

Ondersteun uw klanten maximaal

Digitale advisering leidt tot hogere nauwkeurigheid en minder fouten. Met de adviesmodules, die naar uw eisen worden ingericht, kunt u uw klanten optimaal ondersteunen.

Digitale advisering

Met iCrop wordt digitaal adviseren eenvoudig en de communicatie verbeterd. U en uw teler heeft altijd en direct inzicht in uw adviezen.

 

iCrop

  • Geef uw bedrijf een innovatieve boost
  • Help uw klant realtime
  • Betere service maakt tevreden klanten
  • Verbeter uw verkoopkansen

Wij werken aan producten voor

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons!