Appsforagri
Digitale oplossingen voor de landbouw

Logo Smartfarm
Hero Sensors2 Scaled 1

Persoonlijk teeltadvies met live inzichten over uw gewas.

Met de meest nauwkeurige sensor in de markt meten wij het micro-klimaat in het gewas. Deze wordt op basis van wetenschappelijke computermodellen omgezet naar teeltadviezen.

Via de Smartfarm app krijgt de gebruiker betrouwbare ziektedrukvoorspellingen en een spuiteffectplanner voor het meest optimale moment om het gewas te beschermen.

Icrop Logo
Img Nieuws6

Een efficiënte buitendienst

Biedt uw buitendienst complete digitale ondersteuning aan met iCrop. Automatiseer uw teeltadvies zonder de zorgen van automatisering met ons SAAS platform iCrop. Werk efficiënt samen met adviseurs, telers en loonwerkers met behulp van de online app.  iCrop is het innovatieve platform voor teeltadviseurs, teeltbedrijven en ag-retailers.

iCrop bestaat uit verschillende modules zodat de software helemaal aangepast kan worden voor uw organisatie Met een overzichtelijke app hebben uw adviseurs meteen alle nodige informatie bij de hand.

Over ons

Bij AppsforAgri werken we er samen aan om een duurzame toekomst voor de agrarische te bevorderen door middel van innovatie, toegankelijke technologie, kennisdeling en wereldwijde samenwerking. 

Klanten & partners

Lemken
Universiteit Wageningen
Bayer
Syngenta
Agrifirm
Frieslandcampina
Boerenbusiness
Iot
Sensoterra
Trouwnutrition
Nedato
Cnhi
Gmn
Universiteit Gent
Forfarmers
Kpn
Has
Fruitmasters