De praktische zoekfunctie van de GBM actueel app

Geschreven door Marly van Oers
Categorie: Nieuws
Geschreven: 15 april 2020
Hits: 1.572 views

Prettig, zo’n actuele gewasbeschermingsmiddelen app, altijd up-to-date door de CTGB database. Maar zijn er nog meer voordelen aan een app ten op zichte van een papieren versie? Jazeker!

Zoekfunctie
De GBM actueel app is uitgerust met een zoekfunctie. In deze zoekfunctie kan gericht gezocht worden naar een geschikt middel voor de gewenste applicatie. Zoek op gewas, ziekte, plaag of onkruid om direct op zoek te gaan naar alle toegestane middelen welke geschikt zijn voor de desbetreffende zoekterm.

Wat is het voordeel?
Het voordeel van de zoekfunctie is dat men direct een volledig overzicht krijgt van alle middelen die toegestaan zijn om te gebruiken in het desbetreffende gewas. Welke middelen gebruikt kunnen worden voor het preventief of curatief behandelen van een bepaalde ziekte, of hoe een bepaalde soor onkruid gemakelijk te bestrijden is.

Persoonlijk tintje
Het is mogelijk de GBM actueel app van een persoonlijke tint te voorzien middels het toevoegen van uw bedrijfslogo en kleur(en). Op deze manier kunt u uwe medewerkers, klanten en andere gëintresseerden voorzien van up-to-date gewasbeschermingsinformatie.

 

 

Interesse in de GBM app?
Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze collega’s!

Marly van Oers
+31 (0)6 15 51 16 11

 

Corné Braber
+31 (0)6 19 22 65 35