AppsforAgri gaat samenwerken met LEMKEN!

Geschreven door AppsforAgri
Categorie: Nieuws
Geschreven: 15 november 2017
Hits: 2.993 views

Op de Agritechnica in Hannover hebben AppsforAgri en LEMKEN een strategische samenwerking bekend gemaakt. Het doel? Samen slimme, ‘verbonden’ producten en diensten aanbieden. 

Voor LEMKEN betekent de samenwerking dat het haar klanten, naast machines ook slimme sensoren en apps kan aanbieden. Daarnaast wil LEMKEN samen met AppsforAgri nieuwe, slimme producten ontwikkelen die feilloos samen kunnen werken met werktuigen.

De samenwerking tussen LEMKEN en AppsforAgri maakt het mogelijk deze nieuwe ontwikkelingen snel vorm te geven. Voor CEO Anthony van der Ley is dit een belangrijke stap richting de toekomst: “Met deze stap laten wij zien dat LEMKEN, de Agrovision Company, vooruitkijkt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons sneller, flexibeler en slagvaardiger maakt en laten daarmee zien dat we naast de productie van hoogwaardige landbouwwerktuigen verder kijken.

‘We hebben nog veel innovatieve ideeën om samen nieuwe slimme producten en diensten te ontwikkelen’

Het IoT (Internet-of-Things), data en kunstmatige intelligentie zijn inmiddels bekend terrein voor AppsforAgri. Door ervaring en verschillende achtergronden is een bedrijf ontstaan die al een tal van succesvolle producten opleverde, zoals het nieuwe ’IoT’ weerstation FieldMate. “Voor ons bedrijf biedt deze samenwerking een unieke kans om ons bedrijf en onze ideeën verder te ontwikkelen”, zeggen Michel de Vree en Corné Braber, directie van AppsforAgri.

LEMKEN GmbH & Co KG

Als specialist op het gebied van professionele akkerbouw behoort LEMKEN met wereldwijd meer dan 1.400 medewerkers en een omzet van 325 miljoen euro tot de toonaangevende bedrijven in Europa. In 1780 als smederij opgericht, produceert het familiebedrijf in Duitsland in de hoofdvestiging in Alpen, evenals in de vestiging Haren en in het Indische Nagpur, kwalitatief hoogwaardige en productieve landbouwmachines voor grondbewerking, zaaien en gewasbescherming. Innovaties ten behoeve van het beste resultaat voor de klant bepalen ons denken en doen.

Meer informatie over LEMKEN vindt u op de homepage www.lemken.com.